Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - social concern - 2 maut,2 cedera kereta jatuh dalam supermarket

Malang memang tidak berbau. Kecuaian memandu sehingga menyebabkan kemalangan dan maut juga bukan lagi sekadar berlaku di atas jalan raya. Benarlah maut menanti anda di mana-mana dan kini pasaraya juga tidak terkecuali daripada kemalangan dengan kenderaan.

Begitulah yang terjadi apabila sebuah kereta Ford Laser TX3 di bahagian atas tempat letak kereta, tingkat 3 Pasaraya KB Mall merempuh dinding penghadang lalu terjatuh ke bahagian tengah escalator utama Pasaraya itu sehingga mengakibatkan 2 orang pengunjung maut dan 2 lagi parah.


Mereka yang terbunuh dikatakan sedang menguna escalator itu. Mereka difahamkan pelajar Kolej Masterskill Kota Bharu.

Pemandu kereta tersebut gagal dikesan sehingga kini. Pengurusan KB Mall menghentikan operasi perniagaan.


1 comments

  1. armouris says:

    elak kemalangan, jangan SMS ketika memandu! - Bahaya SMS (Ketika Memandu)

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers