Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politics sketsa - ZORRO DIPANGGIL MENGADAP DI BUKIT AMAN

Penulis blog Zorro-Unmasked, hari ini dipanggil mengadap untuk memberi keterangan di Jabatan Siasatan Jenayah Perdagangan di Kuala Lumpur.

Bernard Khoo, atau lebih popular dengan nama blognya Zorro, diberitakan memberi keterangan jam 3 petang ini di ibu pejabat jabatan itu di Bukit Perdana.

Siasatan itu berhubung satu catatannya di blog tersebut tetapi setakat ini belum jelas artikel atau foto yang dipertikaikan.

Zorro dilaporkan telahpun pulang dan dalam keadaan baik seadanya.

Perakite:
Zorro sentiasa mengikuti semua pilihan raya kecil dan memang diketahui umum menyokong Pakatan Rakyat. Semasa PRK Bagan Pinang, beliau yang disenangi kalangan blogger dengan panggilan uncle, juga tidak ketinggalan membuat laporan.

THANKS PEOPLE POSTED IN ZORRO'S BLOG, INCLUDING THE PHOTO BELOW


.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers