Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik N9 - UMNO MULAI BERPECAH BELAH DI BAGAN PINANG

Sah Umno Bagan Pinang akan berpecah belah. Pasti punah ranah sekali lagi ekoran desakan terbaru Tun Dr Mahathir Mohamad agar Tan Sri Isa Samad tidak dicalonkan pilihan raya kecil DUN Bagan Pinang.

Isa pastinya sudahpun memasang angan untuk bertanding lagi, apatah lagi dia satu-satunya calon dikemukakan Umno Bahagian Teluk Kemang. Jika Isa tidak dicalonkan, pasti akan berlaku kekecohan bagi jentera pilihanraya kecil Umno di situ.

"Kalau pun dia (Isa) boleh menang di situ, kena fikir seluruh Malaysia fikir apa terhadap Umno," kata Mahathir.

Isa digantung selama tiga tahun sejak 24 Jun 2005 kerana rasuah politik ketika pemilihan Umno 2004. Pada mulanya, dia digantung selama enam tahun atau dua penggal tetapi dikurangkan selepas beliau membuat rayuan.
Tags: politik N9

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers