Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politics sketsa - UMNO HENTAM MIC...

Umno membidas sikap pimpinan MIC yang mengecam Tun Dr Mahathir Mohamad pada perhimpunan agung MIC semalam sambil menyifatkannya melampau dan amat biadab.

Naib Ketua Pergerakan Pemuda Umno Malaysia Datuk Razali Ibrahim berkata tindak-tanduk seumpama itu bukan budaya BN dan MIC perlu bertanggungjawab dan tindakan perlu dikenakan jika pimpinan MIC membiarkan perkara itu berlalu begitu sahaja.

MIC kena mencari jalan menonjolkan perancangan dan kerja yang baik, bukan dengan menyalahkan orang lain apatah lagi menghina pemimpin besar negara," katanya.

ps/ the game is on. be ready tok samy

1 comments

  1. alhusseyn says:

    Yennadei, yengga poringgey!

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers