Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik nasional - TAKDA MASALAH., TAPI MUHYIDDIN KE KT JUMPA PEMIMPIN UMNO NEGERI ITU

Isu sembilan ADUN Umno Terengganu yang didakwa berunding menyertai PKR adalah sekadar usaha golongan tertentu untuk menggugat kedudukan menteri besar sekarang.

Begitulah sikap puak-puak Umno memang gemar gertak mengertak bila tak dapat sesuatu untuk kepentingan peribadi. Namun apapun bior ia terus bergertakan di Terengganu.

Timbalan Angkatan Muda PKR. Faris Muza berkata ia dilakukan untuk gertak Ahmad sebab mereka tidak berpuas hati dengan pelantikannya sebagai menteri besar.

Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin akan melawat Terengganu dan menemui beberapa pemimpin dan anggota Umno negeri itu hari ini tetapi menolak kemungkinan beberapa pemimpin Umno akan meninggalkan parti itu.

Pelik, takda yang nak keluar parti tapi kena jumpa pemimpin Terengganu...

Muhyiddin juga berharap keadaan di Terengganu akan menjadi lebih baik di bawah kepimpinan Datuk Seri Hishammuddin Hussein selaku pengerusi badan perhubungan Umno Terengganu.

Takda masalah tapi harap lebih baik...

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers