Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik N9 - ISA CALON UMNO DI BAGAN PINANG

Bekas Menteri Besar Negeri Sembilan Tan Sri Mohd Isa Abdul Samad kini menjadi satu-satunya nama calon yang akan dikemukakan oleh Umno Bahagian Teluk Kemang untuk PRK Bagan Pinang.

Walaupun Umno bahagian itu hanya akan bermesyuarat dan membuat keputusan mengenai perkara itu esok, ia difahamkan hanya nama Isa, satu-satunya nama yang akan dikemukakan untuk dicalonkan.

“Kami berdiri teguh di belakang Isa,” kata Ketua Wanita Umno Teluk Kemang Rohani Yaacob.

Nampaknya keyakinan TPM Tan Sri Muhyiddin Yassin, untuk memilih calan yang benar-benar layak dan sesuai untuk bertanding pada PRK Bagan Pinang sudahpun tercabar.

Sudah pasti jika Isa tidak terpilih, perpecahan sedang menanti kem Umno di Bagan Pinang. Biasa ler dalam Umno ada dua atau tiga kumpulan dalam sesatu kawasan. Anak Isa Mohd Najib juga disebut-sebut untuk dicalonkan tetapi kata Umno, bapa nya lebih wibawa.
Tags: politik N9

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers