Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik p pasir - ZAHID PENGAMPU NAJIB

Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi, kali ini kerana terdesak telah melahirkan tanpa segan dan silu kemampuannya yang luar biasa untuk mengampu Perdana Menteri dan Timbalan Perdana Menteri.

Pengerusi Perhubungan Umno Pulau Pinang itu dalam sedarnya berangan-angan (perkara yang mustahil terjadi) untuk menghadiahkan kemenangan Umno pada PRK N11 Permatang Pasir kepada DS Najib Razak dan TS Muhyidin Yassin.

Zahid dengan sewenang-wenangnya menyifatkan bahawa pengundi Permatang Pasir telah membuat kesilapan semasa PRU 12 dahulu dengan mengundi pembangkang dan berharap kesilapan itu tidak diulangi pada PRK ini.

Begitulah betapa Zahid merendahkan dan menghina hak dan demokrasi pengundi dengan menyalahkan pengundi yang tidak memberi kemenangan kepada Umno/Bn.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers