Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik p pasir - surat pekebun kecil getah pulau pinang: Rohaizat
Salinan surat di atas ini adalah bahan bukti kes Rohaizat Othman. Perkara pokok aduan dibuat ke atas Rohaizad Othman dan bukan rakannya atau firmanya. Tuntutan dan aduan telah dibuat. Ia kemudian ditarik balik selepas Rohaizad menjelaskan atau menyelesaikannya. Perkara asasnya ialah kesalahan telah berlaku dan dilakukan Rohaizad. Kalau Rohaizad sendiri mengakui dan surat ini sendiri tertera menyatakan bahawa Rohaizad telah menyelesaikan tuntutan itu dan koperasi menarik balik tuntutan, maka bererti satu kesalahan telah berlaku terlebih dahulu.

Umno/BN menyalahkan rakan kongsinya yang disebut sebagai Yusri Isahak. Kalau tak silap Sdr Yusri ni juga lepasan UIA dan menetap di perumahan Tok Bedu. Pa habak Yusri ?

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers