Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - social concern - ROHAIZAT HADAPI MASALAH ISTERI PULA

PERMATANG PASIR: PRK Permatang Pasir sudahpun berkahir dengan kemenangan kepada PAS, tetapi Rohaizat Othman (calon Umno yang kalah) masih berperang dengan mertuanya berhubung dengan kedudukan isteri keduanya.

Mertuanya, Mohamad Ali Abdullah masih lagi menuntut agar Rohaizat membuat keputusan mengenai kedudukan anaknya sebagai isterinya.

Peneroka Felda dari Jengka, Pahang itu meminta setiausaha Umno bahagian Permatang Pauh itu menghubunginya bila-bila masa untuk berbincang, kerana jika diambil tindakan mahkamah, ia memakan masa.

Ali diminta mengulas tindakan yang akan diambilnya terhadap Rohaizat yang menafikan bahawa Rafizah itu isteri keduanya pada kempen pilihanraya kecil DUN tersebut.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers