Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik nasional - KHAIRI SEPATUTNYA TEGUR PIMPINAN UMNO

ROMPIN: Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin sepatutnya lebih berani dan terbuka menegur pimpinan Umno dan komponen Barisan Nasional sebelum memberi nasihat kepada anggota PAS.

Sikap Khairy yang secara terbuka memberi nasihat kepada anggota PAS agar menegur pimpinan PAS merupakan satu tindakan yang kurang sopan kerana cuba mencampuri urusan parti politik lain.

Khairy dilaporkan berkata, anggota PAS sepatutnya tidak mendiamkan diri dengan tindakan pemimpin mereka yang berterusan mengeluarkan kenyataan yang dilihat boleh menjejaskan identiti, agama dan bangsa.

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers