Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik p pasir - KEMEROSOTAN UNDI PADA PAS DI MANEK URAI TAK RELEVAN

PERMATANG PAUH: Kemenangan PAS/PR pada PRK Permatang Pasir dengan jelas membuktikan bahawa kemerosotan undi PAS pada PRK Manek Urai tidak relevan, kata Naib Presiden PAS Datuk Mahfuz Omar.

Beliau berkata selaras dengan itu, Umno/BN tidak boleh menjadikan kemerosotan undi PAS di Manek Urai itu sebagai ukuran bahawa keyakinan dan kepercayaan pada PAS telah merosot.


Berasaskan peratusan keluar mengundi berbanding dengan peratusan yang mengundi calon PAS, ia ternyata hanya berkurangan dalam sekitar satu peratus sahaja, kata Mahfuz

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers