Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politics sketsa - 2 SEPT SIDANG DUN ...

PULAU PINANG: Suasana politik Perak akan terus bergolak pada 2 September ini apabila V Sivakumar mengarahkan persidangan Dewan Undangan Negeri Perak diadakan untuk membahas titah ucapan Raja Muda Perak Raja Nazrin Shah semasa persidangan dewan 7 Mei lepas.

Sivakumar, iaitu speaker semasa Pakatan Rakyat itu akan mengutuskan surat undangan rasmi hari ini kepada ahli dewan undangan negeri bagi memaklumkan mengenai persidangan itu.

Beliau berkata, persidangan 7 Mei lepas terganggu ekoran beliau diheret keluar dari dewan undangan negeri oleh polis sebelum Raja Muda menyampaikan titah ucapan, yang bererti persidangan hari itu tidak lengkap dan sempurna.

"Adalah menjadi tanggungjawab saya selaku speaker yang sah untuk memastikan hal ehwal dan urusan dewan dilaksanakan berlandaskan perlembagaan negeri Perak dan perintah-perintah am dewan undangan negeri Perak.

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers