Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik manek - UMNO/BN MENYAMAR PEGAWAI SPR

MANEK URAI, 14 Julai: Penyokong PAS mengepung sebuah kereta yang dinaiki mereka disyaki menyamar sebagai pegawai SPR yang mengguna pelekat dan masuk ke pusat pengundian di Manjor.


Kejadian berlaku di hadapan Sekolah Kebangsaan Kampong Karangan, apabila petugas PAS bertindak meminta identiti penyamar itu. Polis yang kemudiannya campurtangan mengesahkan mereka bukan pegawai SPR dan mengarahkan beredar.

Manjor dikatakan kubu kuat Umno selama ini telah berjaya dibolosi Pakatan Rakyat pada PRK N41 ini. Kubu Umno di Manjor mulai retak apabila 60 ahli dan penyokong parti itu menyertai KeADILan semalam.

Sehingga jam 2.00 petang ini, lebih 70 peratus telah keluar mengundi.

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers