Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik kelantan - TG NIK AZIZ NAFIKAN MAHU KERJASAMA PARTI

KOTA BHARU: Mursyidil Am PAS TG Nik Abdul Aziz Nik Mat menafikan dengan sekeras-kerasnya bahawa beliau pernah menyebut mengenai perpaduan antara Umno dan PAS, malahan menyifatkan Umno kini umpama kisah Laila Majnun.

Menteri Besar Kelantan itu sebaliknya mencabar pihak berkenaan mengemukakan bukti rakaman audio atau visual bahawa beliau pernah menyebut perkara seumpama itu atau menghulurkan salam perpaduan PAS kepada Umno.

"Umno umpama cerita Laila Majnun," katanya sambil menegaskan bahawa ia mengambarkan sikap desperado Umno.

"Saya bercakap mengenai kerjasama antara kerajaan Pusat dan kerajaan negeri seperti semnagat federalisme bukan kerjasama antara parti," kata beliau sambil berkali-kali menafikan apa yang dilaporkan akhbar media utama.

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers