Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik manek - keluar mengundi dapat wang minyak

MANEK URAI, 14 Julai: Umno/BN didakwa memberikan peruntukan 'duit minyak' kepada para pengundi yang pulang mengundi dan pengundi tempatan yang keluar mengundi.

belakang Pejabat Kesedar Kuala Krai sejak pagi tadi.

Menurut sumber, pengundi luar menerima RM300 manakala pengundi tempatan mendapat sehingga RM200 bergantung pada jarak rumah dengan pusat pengundian.

Ia berlaku di sebuah rumah papan, di belakang pejabat Kesedar Kuala Krai sejak pagi tadi. Para pengundi berkenaan dilihat beratur untuk mendapatkan wang yang dijanjikan BN itu.


Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers