Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik perak - JAMALUDIN DAN OSMAN TAKDA MASALAH?

IPOH: Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir menegaskan Adun Behrang dan Adun Changkat Jering yang melompat menyokong BN, tidak menimbulkan masalah langsung.

Katanya, hubungan Jamaluddin Mohd Radzi dan Kapt (B) Osman Jailu adalah baik dan tidak timbul soal mereka kembali menyertai PKR.

"Saya harap rakyat tidak terperangkap dengan permainan pihak tertentu yang cuba menggambarkan seolah-olah suasana politik tidak stabil di Perak," katanya.

Beliau mengulas desas-desus kebelakangan ini kononnya Jamaluddin dan Osman akan kembali menyertai PKR kerana tidak berpuas hati dengan BN yang dikatakan gagal menunaikan beberapa janji kepada mereka, termasuk dilantik sebagai exco negeri.

p/s:
angin menderu dan pokokpun bergoyang


Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers