Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik perak - yang ditahan dibebas dengan jaminan diri

kesemua 14 dibebaskan

IPOH (26 Mei) : Kesemua 14 yang diberkas semasa perarakan dari ibu pejabat DAP di sini ke Mahkamah Tinggi pagi tadi dibebaskan dengan jaminan diri.

Antara yang dibebaskan ialah speaker V. Sivakumar, Anggota Parlimen Ipoh Barat M. Kulasegaran, YB Thomas Su dan Timbalan Pengerusi PKR Perak Chang Lih Kwang.

Ketua Polis Perak Datuk Zulkifli Abdullah memberitahu sidang media bahawa mereka yang ditahan dibawah Seksyen 41 Akta Hasutan kerana mereka cuba memasang banting yang menggesa Sultan Perak membubarkan DUN Perak.

PS: Pasang banting pun salah, puasa pun salah. namun jangan jadi serba salah

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAM



Adalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers