Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik sketsa - SOI LEK SETUJU DUN PERAK DIBUBARKAN

GEORGETOWN: Beberapa pemimpin BN terus menggesa agar diadakan pilihanraya semula di negeri Perak bagi menyelesaikan kemelut politik di negeri itu daripada berterusan dan yang terbaru ialah Timbalan Presiden MCA Datuk Seri Dr Chua Soi Lek.

“Secara peribadi, saya berpendapat pilihan raya semula adalah jalan terbaik. Biar rakyat yang membuat keputusan," katanya dalam blognya.

Semalam, Pengerusi Gerakan Pulau Pinang Datuk Dr Teng Hock Nan turut berkata demikian, di samping Anggota Parlimen Umno Tengku Razaleigh Hamzah dan anggota jawatankuasa Pusat Gerakan Dr Hsu Dar Ren. END

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers