Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik perak - PEMIMPIN GERAKAN SOKONG BUBAR DUN

KUALA LUMPUR: Anggota Jawatankuasa pusat Parti Gerakan mengesa BN bersama-sama Pakatan Rakyat memohon pembubaran Dewan Undangan Negeri Perak.

Dr Hsu Dar Ren berkata, telah banyak kerosakan dilakukan dan hanya pilihan raya negeri sahaja jalan keluar atau menyelesaikan krisis politik Perak.

"Keputusan siapa yang berhak memerintah tidak seharusnya diputuskan di Mahkamah, tetapi diputuskan rakyat Perak sendiri. Itu asasnya," kata beliau. END

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers