Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik sketsa - Nizar akan bertanding jika mendapat restu

KOTA BHARU: Anggota Parlimen Bukit Gantang DS Ir Haji Mohammad Nizar Jamaluddin belum membuat keputusan mengenai pencalonannya bagi jawatan Naib Presiden PAS pada Jun ini.

"Setakat ini belum terlintas dalam sanubari saya (untuk memikirkan soal pencalonan jawatan dalam parti)," katanya kepada pemberita selepas merasmikan mesyuarat agung tahunan Pas Kawasan Pengkalan Chepa, di sini, hari ini.

TPj Pas Perak itu mengucapkan terima kasih kepada kawasan yang mencalonkannya dan menyokong pandangan bahawa PAS perlu dipimpin oleh gabungan ulama dan profesional bagi memantapkan masa depan parti agar diterima semua.

ps:.. agaknya bertanding jika mendapat restu pimpinan tertinggi parti

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers