Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politics sketsa - MUHYIDDIN PAKAI ROLL ROYCE.. LAGI HEBAT

TPM TS Muhyiddin Yassin mengguna kenderaan rasmi Roll Royce ketika keluar dari kediaman KM Sarawak Tan Sri Abdul Taib Mahmud di Demak Jaya di sini, semalam, selepas menziarahi jenazah Puan Sri Laila Taib. Laila, 68, isteri Taib yang meninggal dunia semalam.

Itulah ya, apabila Pakatan Rakyat gunapakai Camry.. berdengung suara sumbang pemimpin Umno (khususnya..,. pemimpin lain dalam BN tak akat apapun), tetapi senyap je apabila ketua menteri Sabah dan exconya pakai jenama Volvo, Sarawak siap guna Mercedes dan Rolls Royce lagi. Apa jadi dengan keta Mercedes yang dibeli Kerajaa Negeri Terengganu.

Tak pakai ke mercedes tu atau ikut lelong macam Dr Zambry AK nak lelong Camry.

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers