Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - - siti pun tau menghormati tuan guru

Siti Nurhaliza kunjungi Nik Aziz


KOTA BHARU: Penyanyi tersohor negara, Datuk Siti Nurhaliza Taruddin membuat kunjungan hormat pada Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat din di Pejabat Menteri Besar pada 2 April lepas.

Pertemuan kira-kira setengah jam itu turut dihadiri suaminya, Datuk Seri Khalid Jiwa. Siti berada di negeri Che Wan Kembang untuk mengadakan persembahan sempena keputeraan Sultan Kelantan, Sultan Ismail Petra yang ke-59 di sebuah hotel.

Pada kunjungan itu, Siti menyampaikan cenderahatinya kepada Tuan Guru.

“Sepanjang hidup, nak juga bertemu Tuan Guru kerana saya begitu menghormati beliau secara peribadinya,” ujarnya sambil menyifatkan Tuan Guru seorang yang berpegang pada prinsip tersendiri."
Tags:

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers