Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - wilayah - Calon Umno/BN jalani saringan kesihatan?

Calon Umno/BN dikhuatiri ramai yang kurang sehat atau sakit. Tetapi sebenarnya Umno/BN itu sendiri yang sedang sakit

Calon Umno/BN bagi PRU13  yang akan diumumkan dalam tempoh tujuh hingga 10 hari sebelum hari penamaan calon akan menjalani saringan kesihatan, kata Setiausaha Agung BN Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor hari ini.

Katanya, senarai calon BN kini dalam saringan terakhir termasuk pemeriksaan kesihatan, institusi kewangan, Polis  Diraja Malaysia (PDRM), Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dan Jabatan Insolvensi.

Beliau berkata Umno/BN sudah bersedia menghadapi pru.
Tags: wilayah

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers