Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - wilayah - Reezal Merican kata Nik Aziz penyesat nombor satu

Calon Umno-BN Kepala Batas Reezal Merican Naina Merican yang tidak disenangi kebanyakan pimpinan Umno kawasan berkenaan, khususnya orang lama bakal menghadapi slent boikot pada PRU13 nanti.

Silap hari kelantangan Ketua Pemuda Umno Kepala Batas itu yang beriya-iya untuk mengambil alih tempat legasi Tun Abdullah Badawi sebenarnya tidak disenangi oleh kalangan pimpinan veteran di kawasan itu.

DS Reezal menghentam Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim semasa membahaskan usul menyokong ucapan dasar presiden di sini.  Itu je modal yang menjadi teras ucapan sebagai mewakili Kepala Batas Pergerakan Pemuda UMNO. 


Beliau berkata, banyak yang dilakukan oleh UMNO untuk menegakkan syiar Islam dalam negara, antaranya mengetengahkan sistem kewangan Islam dan melahirkan lebih ramai cerdik pandai serta ulama. 


Cuma tak pula disebut kebanyakan selepas menjadi ulama mereka tidak menyertai umno... he he

Reezal Merican berkata, juga menyifatkan TG Nik Aziz Nik Mat adalah 'penyesat nombor satu."


Namun pandai ler mamak ini meletak mamak sebagai satun etnik yang sebaris dengan Melayu Jawa, Bugis, Banjar dan Mamak. 

Putar alam sungguh...
Tags: wilayah

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers