Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - headline. feature , isu semasa - Ketua Cabang PKR Padang Renggas diculik?

Ketua Cabang PKR Padang Rengas Alias Zainun  dilaporkan hilang kononnya diculik. Satu laporan polis telah dibuat oleh isterinya di Balai Polis Kuala Kangsar. 


Laporan itu dikatakan telah dibuat oleh salah seorang isteri beliau. Chegu Alias Zainun pernah bertanding dua kali melawan Dato Seri Nazri Abdul Aziz dan kecundang.

Laporan polis itu menyebut beliau telah diculik.  Sementara itu dalam tweetnya, mantan MB Perak DS Mohamad Nizar Jamaluddin dikhabarkan dalam perjalanan ke Padang Renggas. 

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers