Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - Headline , political concern - snippets: pencacai Umno Astro Jabat kalah

Bekas wartawan Utuse, Asae Toramae atau lebih dikenali sebagai pencacai Umno.. Astora Jabat kalah dalam pilihan raya umum Thailand yang menyaksikan Parti Demokrat pimpinan Perdana Menteri, Abhisit Vejjajiva tumbang. 

Pencacai Umno -Astora Jabat Kalah.
Malas nak ulas panjang-panjang.. tuan-tuan pikirlah sendiri .. di negara sendiri tak laku, tapi laku jual minyak di Malaysia sebab Umno dok kutip puak hok tak berapa boleh pakai. Umno memang suka kutip hok ore tokse.. pak katok puru dan pok katok kembong ada banyok lah dalam gerombolan ahli dia.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers