Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - Feature , Headline , nasional - Stadium Nasional Bukit Jalil kini berwarna Merah


Stadium Nasional Bukit Jalil mula kini berwarna merah

Gelombang Merah disertai lebih 10,000 penyokong The Red Warriors mulai tiba di perkarangan stadium itu (pagi ini) yang menjadi pentas final Piala FA vs Terengganu. 

Begitulah peryataan sokongan hebat dari Kelantan.  

Bermula semalam, sebanyak 150 kereta dengan 600 peminat  dari kawasan Parlimen Kota Bharu,  bergerak ke stadium berkenaan, bagi menyemarakkan semangat pasukan Kelantan dalam perlawanan yang bermula beberapa jam lagi.

Malam tadi, lebih 10,000 penyokong
The Red Warriors bertolak dengan 233 bas. Mereka telahpun tiba awal pagi ini.  Rombongan itu bergerak secara berjadual dari kawasan Wisma Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa), Wisma Tabung Haji dan Stadium Sultan Muhammad IV.

Sebanyak, 33 bas disediakan untuk ahli kelab manakala 200 bas untuk penyokong yang membeli tiket melalui kelab.

“Kesemua bas tidak bergerak secara konvoi bagi mengelak kesesakan.  Bas bergerak mengikut jadual ditetapkan.

Kelab itu juga akan membuat persembahan dikir barat di perkarangan Stadium.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers