Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - Headline , wilayah - BN bermesyuarat Jumaat bincangkan PRU


Majlis tertinggi BN akan mengadakan pertemuan pada Jumaat bagi membincangkan rancangan untuk mengadakan pilihan raya ujian sebagai persiapan bagi menghadapi pilihan raya umum ke-13.

Setiausaha agung Umno Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor berkata, parti itu telah membincangkan isu berkenaan dengan panjang lebar termasuk mengadakan ujiannya sendiri pada Julai bagi melicinkan jentera pilihan rayanya.

"Bila kita ada pilihan raya mengejut, kita tidak tahu. Itu kita serahkan kepada Tuhan dan juga perdana menteri...," katanya yang juga setiausaha agung BN dalam satu sidang media hari ini.

Beliau mengakui bahawa terdapat isu tertentu yang memberi kesan kepada jentera BN berdasarkan prestasinya dalam pilihan raya negeri Sarawak dan siri pilihan raya kecil yang diadakan sejak 2008.

"Kita lihat apa yang berlaku di Sarawak, di Batu Sapi, di Johor dan semua pilihan raya kecil yang kita telah lalui, kita mahu (pertingkatkan) jentera tertentu yang tidak berusaha seperti yang kita mahu," katanya," katanya lagi.
Tags: Headline , wilayah

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers