Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - Headline , isu DSAI - Klip video lucah tersebar dalam sesawang

Kesimpulannya klip video lucah didakwa membabitkan DSAI amat meragukan. Postur badan tidak mengambarkan pemimpin pembangkang itu. 
Analogi mudah tak kan sebodoh itu seorang bekas timbalan perdana menteri untuk terbabit dengan ada rakan bersama-samanya ke hulu ke hilir.
(lihatlah pada bentuk kepala lelaki berkenaan, perut boroi dan dada lelaki itu yang gendut)
Begitulah (ringkasannya) ekoran video itu mulai tersebar di youtube internet hari ini. Bersepah laman web anti pembangkang melaporkan bahawa video klip yang dipratontonkan kepada wartawan terpilih pada 21 Mac lepas boleh didapati ditontoni di sesawang.

NONE

Klip video itu yang dimuat-naik hanya memakan maa 1minit 41 saat. Namun tiada aksi lucah melampau. Klip asal dikatakan lebih 20 minit.

Malaysiakini melaporkan bahawa hasil maklumat di Youtube, ia menunjukkan pengguna berkenaan menyertai laman kongsi video itu semalam dan dikatakan berasal dari Thailand.

Anwar yang juga ketua umum PKR menafikan bahawa lelaki dalam video itu adalah dirinya.

Satu kumpulan mengaku bertanggungjawab di sebalik video itu yang mengelar diri sebagai 'Datuk T”  - Tan Sri Rahim Thamby Chik, Datuk Shazryl Eskay Abdullah dan Datuk Shuib Lazim.

Tags: Headline , isu DSAI

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers