Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - political concern - protes campurtangan politik dalam media/rtmLebih 100 orang kebanyakannya warga emas dan pelajar membuat protest terhadap RTM berhubung dakwaan campur tangan politik dalam media.

Lima perwakilan diketuai Penyelaras, Kumpulan Bertindak Media 528, Ng Yp Hwa menyerahkan memo bantahan kepada pegawai khas ketua pengarah, penyiaran, Hafizal Hamad, di pagar utama Angkasapuri.

Kumpulan itu termasuk ahli daripada Writer's Alliance for Media Independence dan Centre for Independent Journalism.

Mereka tiba dengan bas dan perkhidmatan keretapi Komuter pada jam 11 pagi sambil membawa kain rentang yang antaranya berbunyi “Bebaskan media”.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers