Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - prk sibu - kira semula undi sedang dijalankan

Mengikut makluman rakan-rakan di pusat penjumlah undi, keputusan belum diumumkan sehingga jam 10.05 malam ini. Pada masa ini dilaporkan bahawa calon DAP memperolehi sebanyak 281 undi majoriti.

BN tidak berpuashati dan meminta diadakan semula pengiraan jumlah undi. Memandangkan pengiraan sedang berlangsung, ia dijangka akan selesai pada jam 11 malam nanti.

Satu perkara lagi yang dicurigai juga berlaku daripada segi jumlah undi pos yang didapati tidak selari dengan jumlah yang didaftarkan....
Tags: prk sibu

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers