Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - political concern - BN AKAN KALAH PADA PRU AKAN DATANG: KU LI

Tengku Razaleigh Hamzah meramalkan bahawa Umno dan Barisan Nasional (BN) akan kehilangan kuasa jika tiada reformasi yang konkrit diperkenalkan.


“Ingat kata-kata saya ini. Jika UBN tidak berubah dalam tempoh tiga tahun ini, mereka akan kalah pada pilihan raya akan datang."

Anggota Parlimen Gua Musang itu berkata, pada PRU 2008 .. BN dapat mengekalkan kuasa kerana sokongan kerusi di Sabah dan Sarawak, namun BN pastinnya tidak akan selamanya terus mendapat sokongan Anggota Parlimen di Malaysia Timur itu.

“Kita sekarang bergantung pada mereka? Mengapa mereka mesti terus menyokong kita," katanya sambil menegaskan: "tunggu dan lihat".


Di samping menghadapi masalah mengekalkan sokongan Melayu, UBN juga berhadapan dengan sokongan undi Cina.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers