Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - isu DSAI - Hakim Augustine Paul meninggal dunia...

Hakim Mahkamah Persekutuan Datuk Seri S. Augustine Paul yang menjadi perhatian dalam kes "Liwat 98" membabitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim (12 tahun lepas) meninggal dunia pada jam 3.15 petang tadi.

Beliau meninggal di Hospital Selayang pada usia 64 tahun. Punca kematian tidak diketahui tetapi mendiang telah terlantar sakit untuk tempoh yang lama.

Augustine antara yang mereka yang terbabit dalam kes ANWAR ketika itu termasuk Tan Sri Mohtar Abdullah, Dr. Qistina, Rahim Noor, Azizan (bekas pemandu Anwar) dan Datuk Aziz Shamsudin.

Tags: isu DSAI

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers