Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politics assembly - JAMALUDIN DAN OSMAN TIDAK HARUS DILAYAN


PKR Perak tidak akan melayan karenah Adun lompat Jamaludin Radzi (Behrang) dan Osman Jailu (Changkat Jering) kononnya ingin kembali menyokong PKR semata-mata untuk membolehkan DUN negeri dibubarkan.

Dua wakil rakyat berpaling tadah ini tidak harus dilayan kerana mereka sebenarnya berbuat sesuatu untuk "kepentingan diri".

Ketua Penerangan PKR Perak, Zulkifli Ibrahim berkata, memang
mereka ada dikatakan berhubung dengan PKR negeri, itu sahaja maklumat yang diperolehi.

Mereka berdua sebenarnya sekadar menjadi mainan Umno/BN yang turut menekan ekoran kes rasuah yang dibicarakan. Jamaluddin dan Mohd Osman masing-masing didakwa di Mahkamah Sesyen Ipoh atas tuduhan menerima rasuah masing-masing membabitkan RM100,000 dan RM5,000.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers