Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politics sketsa - SIAPA SPEAKER PERAK YANG SAH?

IPOH, 31 Ogos: Satu Forum "Siapa Speaker Dewan Undangan Negeri Perak yang sah" ("Who is the Lawful Speaker of Perak State Assembly) akan diadakan di Ipoh malam ini.

Forum ini akan diadakan di Hotel Excelsior bermula jam 8 malam. Ia bertujuan untuk mengupas mengenai kesahihan persidangan Dun dan perlantikan Speaker Dewan Undangan Negeri.

Forum ini akan turut dihadiri oleh para peguam dan anggota dewan undangan negeri Perak akan berusaha untuk menentukan speaker yang sah berdasarkan perlembagaan negeri Perak.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers