Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - social concern - IBRAHIM ALI BOLEH CETUSKAN HURU-HARA

BUTTERWORTH: Sikap dan tindakan Ahli Parlimen Pasir Mas, Datuk Ibrahim Ali mahu menganjurkan perhimpunan menyokong ISA 1 Ogos ini lebih menimbulkan kecelaruan dan kekeliruan masyarakat, malahan seoalah-olah mengugut untuk menghuru-harakan keadaan, kata Senator Ir. Zamri Yusuf.

Pengerusi Biro Latihan KeADILan Kedah itu berkata, tindakannya itu bertentangan dengan hasrat rakyat untuk menghantar memorandum tidak meredhai undang-undang tahanan tanpa bicara seperti ISA dan undang-undang lain seumpamanya.

Ibrahim seharusnya lebih rasional dan insaf dengan kebangkitan dan kesedaran rakyat, pelbagai kaum, bahawa tindakan kerajaan menyalahgunakan undang-undang seperti ISA mesti segera dimansuhkan, katanya.

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers