Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - - POLIS PANGGIL ADUN PR


IPOH (5 Mac)): Polis akan memanggil kesemua 28 Adun Pakatan Rakyat untuk memberi keterangan berhubung dengan perhimpunan sidang Dun pada pagi Selasa lepas.

Polis mengklasifikasikan persidangan itu sebagai perhimpunan haram

Setakat ini, Polis telah memanggil ADUN SUngai Pinji, Thomas Su untuk memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah Ipoh.

Adalah dijangkakan lebih ramai Adun akan dipanggil memberi keterangan hari ini.

(NOTA: Itulah perbezaan tersangat ketara antara Pakatan Rakyat dan Umno/Barisan Nasional. Jika Umno/BN berhimpun ia tidak menjadi halangan atau kesalahan. Rakyat nampak semua kelakonan ini)
Tags:

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers