Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - - marahkan PR musnahkan plak pokok demokrasi

esok lusa ada yang tebang pula pokok tu!

IPOH (13 Mac): Pokok demokrasi yang menjadi lokasi sidang DUN tergempar Pakatan Rakyat tempohari sememangnya telah menarik perhatian ramai. Ia menjadi sejarah. Namun ada juga yang iri hati dan dengki sehingga pagi ini ia didapati diancam untuk dimusnahkan oleh pihak tidak bertanggungjawab.

Pada jam 11 pagi tadi, satu sidang Media berhubung kejadian itu diadakan oleh Ngah Kor Meng dan turut dihadiri Kulasinggam, Chan Ming Kai , Setpol Menteri Besar Haji Misbahul Munir.


AL Huseyn juga sempat merakam gambornya di kawasan plak itu diletakkan. Ia dipercayai dimusnahkan pada malam harinya.


Selain plaque tersebut, tanda nama pokok Amanah
juga turut dirosakkan oleh manusia yang
sakit itu.

Tags:

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers