Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - isu MB Perak - pengaruh haji nizar masih kuat dan tetap menjadi pilihan rakyatDatuk Seri Ir Haji Mohammad Nizar Jamaluddin masih berpengaruh dan menjadi pilihan rakyat memandangkan beliau adalah pilihan rakyat, kata Presiden Pas Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

Beliau berkata Haji Mohammad Nizar masih lagi kukuh pengaruhnya memandangkan beliau diundi oleh rakyat dan dipilih oleh pemimpin Pakatan Rakyat (PR) lain pada pru12 lepas.

”Namun Pas meminta seluruh rakyat Perak yang cintakan keamanan dan keadilan supaya bertenang dan mengelakkan diri daripada terbabit dalam sebarang provokasi.

"Kepimpinan Pas akan berbincang dalam masa terdekat untuk mengambil langkah strategik yang perlu dalam menghadapi suasana ini,” katanya.

Menurutnya, keputusan mahkamah persekutuan yang menafikan hak Haji Mohammad Nizar sebabagi MB yang sah tidak sepatutnya melemahkan semangat juang dalam usaha mendapatkan keadilan sebenar.

”Teruskanlah gerak kerja jentera parti di seluruh Perak dan negara dan bangkitlah dengan semangat baru yang membara untuk meneruskan cita-cita perjuangan Pas selama ini,” katanya.

Tags: isu MB Perak

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers